Een dankbare terugblik op het 17de VZW SCAMPI Spel en Sportkamp

 

Het 17de SCAMPIKAMP behoort definitief tot onze geschiedenisboeken.

De grote opkuis die onlosmakelijk verbonden zijn als naweeën van een kamp zit erop.

Al het materiaal staat weer op zijn plaats, de valies staat weer op zolder en alle kampkleding ligt weer proper gewassen in de kast, de wallen onder de ogen zijn verdwenen en de voeten zijn op die ingegroeide teennagel na er weer helemaal bovenop.

De laatste lading foto’s zijn gepost op onze FB pagina en we kunnen met z’n allen met een zeer goed gevoel terugblikken op een fantastisch kamp. Een fantastische ervaring.

Nog 1 keer wens ik langs deze weg eenieder die heeft bijgedragen tot het welslagen van afgelopen zomerkamp nog eens enorm te bedanken. Zonder al deze mensen, hoe groot of hoe klein hun bijdrage ook was zou het nooit geweest zijn wat het is geworden.

Zo wil ik in de eerste plaats alle begeleiders danken voor hun enorme inzet gedurende het hele jaar voorafgaand aan het SCAMPI kamp, de vergaderingen, evenementen, activiteiten zoals de quiz om centjes in het laatje te brengen en zo veel meer.

En uiteraard het SCAMPI kamp met zijn voorbereiding, begeleiding en afbraak zelf!

Vervolgens wil ik langs deze weg ook de kookouders in de bloemetjes zetten. Dank voor de vele lekkere energierijke maaltijden en toffe babbels.

Ook de technische ondersteuning die we mogen genieten is van onschatbare waarde. De camionetten, herashekken, de interventies aan onze douchewagen, waterslangen, kraantje voor graafwerken, en zo veel meer.

Dank aan de mensen en de organisatie van De Kring voor de geweldige ondersteuning

Dank aan de Burgemeester, Schepenen , Jeugdconsulenten en Technische Dienst voor het ter beschikking stellen van de accommodatie, de houten chaletjes, nadars en zoveel meer.

Speciale dank aan de Directie en omkadering van kleuterschool Het Kiezeltje voor het ter beschikking stellen in samenspraak met het gemeentebestuur van de prachtige kamplocatie en de fijne aangename betrokkenheid in het algemeen.

In het bijzonder wil ik de buren danken die ons van water en stroom hebben voorzien.

Dank aan de mensen die ons een handje hebben toegestoken bij de opbouw en zeker bij de afbraak (Tenten, tafels en stoelen Kring)  en opkuis ( Eet/turnzaal)  van het kampterrein wanneer de begeleiders hun energievat flink geslonken is.

Graag wil ik ook de buren bedanken voor hun begrip wanneer er eens te veel enthousiasme te horen was, voor het hoffelijk wachten wanneer we met onze grote groep de oversteek naar de Kring maakten, de tips, leuke babbels en ondersteuning wanneer er bv zwemzakken zoek waren.

Onze dank gaat ook uit naar al onze sponsors zonder wiens ondersteuning we het kamp NOOIT aan deze democratische prijs kunnen aanbieden. Heel veel dank!

Dank aan onze leveranciers, sponsors  en ouders of sympathisanten voor de vele gratis voedingswaren, chips, ontbijtgranen, brood, …

Dank aan de mensen die ons paletten en hout voor het kampvuur bezorgden.

Dank voor het ter beschikking stellen van de parking bij de opening en afsluit.

Dank aan de ouders en leden voor het in ons gestelde vertrouwen, de ondersteuning en leuke momenten samen.

Dank aan iedereen die we mogelijk zijn vergeten in ons dankwoord. Jullie zijn zo talrijk en we hopen dat ook jullie alleen maar mogen vermeerderen net als ons ledenaantal.

Ook in de toekomst hoop ik op al jullie steun te mogen rekenen want we kijken reeds volop uit naar volgend jaar!

Namens VZW SCAMPI en mezelf, een tevreden voorzitter Rafke