25 maart 2023

 

VZW SCAMPI DAY

 

Zin in een hele dag vol plezier? Kom dan naar onze Scampi day op zaterdag 25 maart in zaal De Kring.

Starten doen we vanaf 13h met een pop-up binnenspeeltuin. Net als voorgaande jaren toveren we de Kring om tot een pop-up binnenspeeltuin met springkastelen, Vlaamse kermis spelen, rustige en avontuurlijke spelletjes, eendjes vissen, schieten en zoveel meer. Geniet ook van een pannenkoek (of twee) en neem deel aan onze kinderbingo die elk uur zal doorgaan. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Inkom is 5 euro en hierin zit ook een drankje inbegrepen.

Is er iemand jarig? Kom dan je verjaardagsfeestje vieren tijdens de pop-up speeltuin. Hiervoor is de prijs 6 euro per kind. Jullie krijgen dan een tafel die speciaal voor jullie gereserveerd is en alle kinderen krijgen een pannenkoek en drankje. De jarige mag gratis binnen en krijgt ook een leuk geschenkje.

 

Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger. Vanaf 17h30 kunnen jullie aanschuiven voor het eetfestijn. Onze kookouders halen weer hun beste kookkunsten boven en bereiden verschillende gerechten waar jullie à volonté van kunnen genieten. Meer info volgt nog.

En vanaf 20h kunnen de hersenen aan het werk tijdens de quiz. Inschrijven voor de quiz is verplicht en kan je hier doen.

 

Zien we je dan?