Scampi kamp 2022 (2 tot 9 juli 2022)

Geachte ouders van onze VIP, Scampi leden,

Met veel voldoening kijken we terug op het zomerkamp van begin juli 2021.

Ondanks dat corona de wereld nog steeds in zijn greep heeft en ook de weergoden de afgelopen weken lelijk huishielden mogen we stellen dat we een fantastisch zorgeloos leuk kamp achter de rug hebben.
Intussen hebben we alles geëvalueerd en kijken we vooruit naar de zomer van 2022. HOPELIJK eindelijk DISNEYLAND op het programma.

Door 2 jaar corona zullen ons VIPS intussen allen de leeftijd van 16 jaar hebben overschreden in 2022. Nu we besloten hebben er toch nog een aantal jaren bij te doen hebben we een keuze moeten maken hoe het er voor de VIPS vanaf komend kamp zal kunnen uitzien.

Er zijn 2 opties:

  • Optie 1: Deelname VIP 16+ als Lid: Het kamp 2022 start op vrijdagmiddag 1 juli 2022, zondag en maandag gaan we naar Disneyland, dinsdag 5 juli slapen ze uit, nog een slotactiviteit en dinsdagavond stopt het SCAMPI avontuur voor deze 16+VIP leden.
  • Optie 2: Deelname VIP 16+ als kandidaat hulpleider: Het kamp start vrijdagmiddag 1 juli 2022, Zondag en maandag gaan we naar Disneyland en kunnen ze zich vrij in het park begeven en genieten van de sfeer en attracties. Dinsdag 5 juli slapen we deels uit en staan samen op met de jongste groepen, ze zijn niet langer lid maar Kandidaat Hulpleiding. Ze ondersteunen de begeleiding bij alle activiteiten. Wanneer de kids slapen is er ruimte voor sfeer en gezelligheid. Het kamp eindigt zondag 10 Juli 2022 na de afbraak. Zaterdag gaan de kids naar huis.

 

Wat houdt Kandidaat hulpleiding in:

  • De Scampibegeleiding zorgt voor de kids van ’s morgens tot ’s avonds.
  • Kids aankleden, wassen, eten geven, spelletjes begeleiden, klaarzetten en opruimen, kampterrein aankleden, opbouwen en afbreken, …
  • De Scampibegeleiding organiseert in de loop van het jaar heel wat activiteiten.(Wafelsslag, pasta-avond, quiz, kerstmarkt, braderie, …) dit om hun deelname in de kosten die een kamp met zich meebrengt, uitstappen, hapje, tapje,een trui en dergelijke meer te bekostigen.
  • De scampibegeleiding is een groep vrijwilligers die niet vergoed wordt voor hun inzet maar wel bedankt wordt dmv een weekendje, etentjes, maandelijkse gezellige vergaderingen met een hapje tapje.
  • Kandidaat hulpleiding betaald een vooraf bepaald lidgeld en wanneer deze volwaardig begeleider is met de jaren doet deze kosteloos mee. (Ondersteuning bij wafelslag en dergelijke kan dit lidgeld doen verminderen)

Stel dat:
A) Je kiest voor optie 1 en een jaar later in 2023 Kandidaat hulpleiding wil worden? Dat kan!

B) Je kiest voor optie 2 maar het is echt niet je ding en / of je gedraagt je als lid ipv als Kandidaat hulpleider: Je wordt huiswaarts gestuurd.

C) Je koos voor optie 1 maar dinsdagmorgen kriebelt het om toch voor optie 2 te kiezen. We staan daar voor open. Er zal wel een toelage voor deelname in de kosten (Eten, verzekering, uitstappen, …) betaald moeten worden. Nader te bepalen.

Succes met de keuze en laat ze ons asap weten! We zijn nl al met de voorbereidingen voor 2022 gestart en dienen het aantal plaatsen te kennen voor bus, hotelbedden, …

Alvast bedankt voor jullie jarenlange enthousiasme!

Eens SCAMPI altijd SCAMPI dus welke keuze je ook maakt. Spring zeker eens binnen op een event of op kamp.

Met speelse en ook administratieve groeten
Rafke
0475/242203