Evenementen

Een weekje SCAMPI kamp dat is op en top genieten. Genieten dat kan vaak met de kleinste dingen, een kinderhand is snel gevuld, maar genieten met wat extra centjes op zak is extra leuk. Om extra centjes in het laatje te krijgen organiseren wij samen met de begeleiding en werkgroepen een aantal activiteiten waarvan de opbrengst integraal naar onze leden gaat.

Meer leden is de centjes van onze activiteiten en inkomsten uit sponsoring verdelen over meer kindjes. Om het SCAMPI kamp even betaalbaar en fijn te houden organiseren we enkele leuke activiteiten ten voordele van VZW SCAMPI. Alle steun is welkom en wij heten jullie dan ook van harte welkom op onze activiteiten.

Ook op de evenementen die in de gemeente Kapelle-op-den-Bos plaatsvinden zijn we graag van de partij. Iedereen is van harte welkom op deze evenementen. Meer info vindt u hier.

25 maart – Quiz

25 maart – Quiz

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit met familie en/of vrienden? Net zoals bij de vorige twee succesvolle edities, zorgen wij voor een perfect avondje uit: humor, muziek, lokale proevertjes en interessante weetjes.

Lees meer
25 maart – SCAMPI day

25 maart – SCAMPI day

Zin in een hele namiddag vol plezier? Dan is onze Pop-Up binnenspeeltuin de ideale plek waar jullie kapoenen zich helemaal kunnen uitleven.

Lees meer