Een dankbare terugblik op het SCAMPI kamp van 2020

De SCAMPI toppers zonder wie dit alles nooit realiseerbaar is. ā¤ļøā¤ļøšŸ„°šŸ„°šŸ’ŖšŸ’Ŗ One Team.

Corona of niet. Super veel noodzakelijke aanpassingen maar we hebben het voor elkaar gekregen. All Together. Zo veel dank aan men toppers:
An Vervueren, Jeff Feryn, Larisa Desbuquois, Ine Ulrichts, Ulrichts Cilke, Dries de Baere, Toon van Buggenhout, Toon de romagnoli, Daan De Romagnoli, Bernice Mwana, Robbe Leemans, Silke Van Lint, Pieter Gillabel, Kenny Vanderzypen, Jytte De Maeyer, Jens De Maeyer, Lena Keulemans, Tine Keulemans, Lowie Vergauwen, Katleen Vanhee, Eva Tas, Marina Janssens, Wannes Verhelpen, Catherine en Philip voor de jaarlijkse BBQ, Michel voor de tenten, Ben voor alle Technische zaken, men ouders voor vanalles en nog wat en de vele sponsors als daar zijn Traiteur Tastoe, Carrefour Bells, Ecoroad dagelijkse kampfietsherstellingen, … en al wie we niet willen vergeten.

Dank aan de uitbaters van De Kring voor de ter beschikking stelling van het gebouw en de gemeente voor de gebruik van de school en randinfrastructuur.
En de vele andere onzichtbare mensen achter de schermen. ā¤ļøā¤ļøšŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ‘

Tot volgend jaar. 2021: Corona en bubbelvrij. Disney onveilig maken en nog 1 keer knallen met zā€™n allen šŸŽ‰šŸŽ‰šŸŽ‰ Thx aan de leden en ouders voor hun enthousiasme ā¤ļøšŸ†